Новости / Коронавирус

Белорусы в соцсетях пишут некрологи о себе

5.04.2020, 11:51  / remove_red_eye 7298   / chat_bubble2

Новый флешмоб стартовал в социальных сетях.

Белорусы в соцсетях пишут некрологи о себе

Александр Лукашенко. Фото: БЕЛТА

Комментарии Александра Лукашенко об умерших от COVID-19 настолько оскорбили чувства людей, что многие задумались о том, что мог бы руководитель государства сказать о них, если бы они стали жертвами коронавируса? Несколько дней назад в «Фейсбуке» начался флешмоб: белорусы сами на себя придумывают эпитафии в стиле президента. Уже сейчас есть несколько десятков постов. Посты размещаются под хэштегом #прашчальнаесловапрэзидзента. Мы посмотрели, что пишут пользователи соцсетей.

Стася Губарэвіч

А што ана хацела, 40 год, ужэ а вечным пара думаць, а ана тыя портки аблягаючыя нацягне и бегаиць, па праспекце нашым, а там людзи… а патом у гэтым сваем душным офисе сидзиць цэлы дзень, не устане, адкудава будзе здароуе у арганизма. А там ишчо гэтыя, камандзировачныя, заразныя, хто их знает, куда яны на выхадныя летали, у яких Китаях ци Италиях были. Не работа, а инфекцыеная бальница.

barankilive

Аткуда? Из Баранавiч? Ну быу́ я там два цi тры раза, яго не вiдзеу́. Значыцца не наш чалавек. Мне тут вот бумашку прынясли. Вот сматры, и вучыу́ся атлична, i работау́ вродзi… Ну дурак жа быу́, зачэм яму гэтае высшае было нужна, у их там на трактарыста учаць, махнуу́ бы шчас сотачку i у поле плуги цягаць, патом даярак бы у баньку вадзiу́, а то падояць кароу́ этих i нямытыя ходзяць. Зачэм яму гэты дзиплом эканамiста, у меня ш все как на подбор — ничога не знаюць i маучаць. А эты гадасцi пра мяне у эцiх форумах з интернету пiсау́. И миня не слушау́, ну вот я гаварыу — на свежы воздух дымам дышаць, а ён эты бальнiчны узяу и из дому не выходзiу́, затхнуу́ся. Так бы яго никакi COVID ни 19, нi 19pro, нi 19pro+, какi ани ешчо ад этага псiхозу прыдумают?.. Чалавек можа i харошы быу́, ну не наш.

Дмитрий Кухтин

Iшчо адзiн дабегауся. Нейкi там прэдпрынiмацель. Я ж вам гаварыу, што буду рад пажаць руку паследняму прэдпрынiмацелю. Гэтаму не успеу, сам ад каронавiруса екнууся. Што нам ад гэтага спекулянта. Ну плацiу ен там нешта дзесяц тысяч налогау у месяц, так трактар не хвацiць заправiць ад такiх налогау. Мы там праверылi- так он i псiхалогii нейкай вучыуся. Не, ну дурны ж быу, зачэм мужыку псiхалогiя. Сала , хакей, водка i нiчога мужыку другога не нада. Я вам гавару.

Павел Белавус

Ну вот этат Белавус, каторый себя истинным беларусам считал. А кем был на самам деле — машэнник самый настаяшчый. Баламутил народ, акции-шмакции, всякие бэнээры-вэкээлы раздувал. Дашол да таго, што флаги эти, как их, как они гаварат, бэчэбэ прадавал и выдавал за нацыанальные. Мне Вакульчык далажыл — клейма негде ставить, очень неприятный был челавек.

Читайте также: «Отец умер, мы с мамой согласились на экспериментальное лечение». Еще одна жертва коронавируса в Минске

Читать также
Комментарии

Правила комментирования

Подписаться
Уведомление о
2 Комментарий
большинство голосов
новее старее
Ответы по тексту
Посмотреть все комментарии
777

Этот народ никому не победить!!! 🙂

Scroll Up